
Forret
Fladbrød med smør og frisk timian
Gyldne fladbrød stegt på panden med smør og frisk timian. Sprøde i kanten, bløde i midten – perfekte til supper, gryderetter eller bare som de er.
TraditionelHverdagUdendørsForretStandardNordisk
0.0 (0)
6 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 250 g hvedemel
- 120 ml vand (lunkent)
- 50 g smør (smeltet)
- 1 tsk salt
- 1 spsk frisk timian (hakket)
- 25 g smør til stegning
Fremgangsmåde
- 1
Lav dejen
Bland mel og salt i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og saml dejen til den er glat og smidig.
5 min - 2
Del og rul ud
Del dejen i 6 små kugler. Rul dem flade på et let melet bord til ca. 3 mm tykkelse.
10 min - 3
Steg fladbrødene
Varm en pande ved middel varme. Kom lidt smør på og steg et brød ad gangen 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne og dufter af smør.
15 minMedium heat - 4
Tilsæt timian
Mens brødene stadig er varme, pensles de med lidt ekstra smør og drysses med frisk timian.
3 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – mad med varme hænder og nordisk ro.
Detaljer
Næring
Kalorier
210kcal
Protein
5g
Fedt
9g
Kulhydrat
28g
Portionsstørrelse
70g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



