Fladbrød med smør og frisk timian
Forret

Fladbrød med smør og frisk timian

Gyldne fladbrød stegt på panden med smør og frisk timian. Sprøde i kanten, bløde i midten – perfekte til supper, gryderetter eller bare som de er.

TraditionelHverdagUdendørsForretStandardNordisk
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
6 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 250 g hvedemel
  • 120 ml vand (lunkent)
  • 50 g smør (smeltet)
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk frisk timian (hakket)
  • 25 g smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. 1

    Lav dejen

    Bland mel og salt i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og saml dejen til den er glat og smidig.

    5 min
  2. 2

    Del og rul ud

    Del dejen i 6 små kugler. Rul dem flade på et let melet bord til ca. 3 mm tykkelse.

    10 min
  3. 3

    Steg fladbrødene

    Varm en pande ved middel varme. Kom lidt smør på og steg et brød ad gangen 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne og dufter af smør.

    15 min
    Medium heat
  4. 4

    Tilsæt timian

    Mens brødene stadig er varme, pensles de med lidt ekstra smør og drysses med frisk timian.

    3 min

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordmad – mad med varme hænder og nordisk ro.

Detaljer

Næring

Kalorier

210kcal

Protein

5g

Fedt

9g

Kulhydrat

28g

Portionsstørrelse

70g

Variationer

Smag

  • Basic

Sundhed

  • Standard