
Morgenmad
Yoghurt med crunch og friske bær
Cremet yoghurt med honningristet crunch og friske bær – en farverig skål fuld af kontraster: sprød, sød og frisk på én gang.
ModerneHverdagWeekendSund resetSommerMorgenmad
4.9 (175)
20 min total
2 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 300 g Græsk yoghurt (10% eller neutral)
- 1 spsk Honning
- 40 g Havregryn
- 30 g Hakkede nødder (fx mandler eller valnødder)
- 100 g Friske bær (fx blåbær, jordbær, hindbær)
- 0.5 tsk Vaniljesukker
- 10 g Smør
Fremgangsmåde
- 1
Lav honningcrunchen
Smelt smør og honning på en pande, tilsæt havregryn, nødder og vaniljesukker, og rist det hele gyldent og sprødt. Køl let af på bagepapir.
10 minMedium heatPandeSpatel - 2
Forbered bærrene
Skyl bærrene, og skær evt. de største i halve.
3 minKnivSkærebrætSkål - 3
Anret skålen
Fordel yoghurt i skåle, top med honningcrunch og friske bær. Dryp evt. lidt ekstra honning over.
2 minSkålSke
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
C
Camilla
Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.
Detaljer
Næring
Kalorier
310kcal
Protein
9g
Fedt
16g
Kulhydrat
29g
Portionsstørrelse
200g
Variationer
Smag
- Med kokos
- Med kanel
- Med peanutbutter
Sundhed
- Med skyr i stedet for yoghurt
- Uden honning



