Yoghurt med crunch og friske bær
Morgenmad

Yoghurt med crunch og friske bær

Cremet yoghurt med honningristet crunch og friske bær – en farverig skål fuld af kontraster: sprød, sød og frisk på én gang.

ModerneHverdagWeekendSund resetSommerMorgenmad
Indkøbsliste
Rate:
4.9 (175)
20 min total
2 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 300 g Græsk yoghurt (10% eller neutral)
  • 1 spsk Honning
  • 40 g Havregryn
  • 30 g Hakkede nødder (fx mandler eller valnødder)
  • 100 g Friske bær (fx blåbær, jordbær, hindbær)
  • 0.5 tsk Vaniljesukker
  • 10 g Smør

Fremgangsmåde

  1. 1

    Lav honningcrunchen

    Smelt smør og honning på en pande, tilsæt havregryn, nødder og vaniljesukker, og rist det hele gyldent og sprødt. Køl let af på bagepapir.

    10 min
    Medium heat
    PandeSpatel
  2. 2

    Forbered bærrene

    Skyl bærrene, og skær evt. de største i halve.

    3 min
    KnivSkærebrætSkål
  3. 3

    Anret skålen

    Fordel yoghurt i skåle, top med honningcrunch og friske bær. Dryp evt. lidt ekstra honning over.

    2 min
    SkålSke

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

C

Camilla

Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.

Detaljer

Næring

Kalorier

310kcal

Protein

9g

Fedt

16g

Kulhydrat

29g

Portionsstørrelse

200g

Variationer

Smag

  • Med kokos
  • Med kanel
  • Med peanutbutter

Sundhed

  • Med skyr i stedet for yoghurt
  • Uden honning