
Forret
Bagt Blomkål med Urter og Parmesan
Sprødt, gyldent blomkål bagt i ovn med parmesan, hvidløg og friske urter – en simpel og smagfuld ret, der dufter af det gode køkken.
TraditionelHverdagWeekendForretVegetarNordisk
0.0 (0)
4 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 1 stk blomkål
- 3 spsk olivenolie
- 50 g revet parmesan
- 2 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk frisk timian
- 1 spsk frisk persille
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk sort peber
- 0.5 stk citron (skal)
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen
Forvarm ovnen til 200°C (varmluft).
2 min200°C - 2
Forbered blomkålen
Del blomkålen i små buketter og læg dem på en bageplade med bagepapir.
5 min - 3
Tilsæt olie og krydderier
Dryp olivenolie over blomkålen og vend med hvidløg, timian, salt og peber. Drys revet parmesan på toppen.
5 min - 4
Bag i ovnen
Bag blomkålen i 25 minutter, til den er gylden og sprød i kanten. Vend undervejs for jævn farve.
25 min200°C - 5
Pynt og server
Drys med frisk persille og lidt citronskal inden servering.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – hverdagsmad med balance, varme og nordisk enkelhed.
Detaljer
Næring
Kalorier
220kcal
Protein
9g
Fedt
17g
Kulhydrat
8g
Portionsstørrelse
250g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



