
Forret
Hjemmelavede Pomfritter
Sprøde udenpå, bløde indeni – klassiske hjemmelavede pomfritter. Perfekte til alt fra pølsemix og burgere til salater.
TraditionelHverdagWeekendComfort foodBørnevenligtForret
0.0 (0)
4 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 800 g store bagekartofler
- 1 l olie til stegning (fx raps eller solsikke)
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde
- 1
Forbered kartoflerne
Skræl kartoflerne, og skær dem i stave på ca. 1 cm tykkelse. Læg dem i koldt vand i mindst 30 minutter for at fjerne stivelsen.
30 min - 2
Tør og forsteg
Dup kartoflerne tørre. Varm olien op til 160°C, og steg fritterne i små portioner i ca. 4–5 minutter, uden at de tager farve. Tag dem op og lad dem dryppe af.
10 min160°C - 3
Anden stegning
Skru olien op til 190°C, og steg fritterne gyldne og sprøde – ca. 2–3 minutter.
5 min190°C - 4
Servering
Læg fritterne på køkkenrulle, drys med salt og evt. friske urter. Server straks.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – ærlig mad med sprødhed, smør og kærlighed.
Detaljer
Næring
Kalorier
320kcal
Protein
6g
Fedt
18g
Kulhydrat
35g
Portionsstørrelse
150g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



