
Dessert
Pandekager med kærnemælk og vanilje
Klassiske, luftige pandekager med kærnemælk og vanilje – sprøde i kanten og bløde i midten. Perfekte til weekendmorgen, dessert eller hyggestund.
TraditionelWeekendComfort foodHverdagFejringDessert
4.9 (213)
30 min total
4 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 150 g Hvedemel
- 2 spsk Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 1 tsk Bagepulver
- 0.3 tsk Salt
- 3 dl Kærnemælk
- 2 stk Æg
- 40 g Smør
- 10 g Smør til stegning
Fremgangsmåde
- 1
Bland de tørre ingredienser
Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt i en skål.
3 minSkålSke - 2
Tilsæt de våde ingredienser
Pisk kærnemælk og æg sammen i en anden skål, og hæld det i de tørre ingredienser. Rør til en jævn dej.
5 minSkålPiskeris - 3
Tilsæt smeltet smør
Smelt smørret, og rør det i dejen. Lad dejen hvile et par minutter.
2 minGrydeSke - 4
Steg pandekagerne
Varm lidt smør på panden, og steg pandekagerne gyldne på begge sider. De skal være sprøde i kanten og bløde i midten.
20 minMedium heatPandeSpatel
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
C
Camilla
Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.
Detaljer
Næring
Kalorier
240kcal
Protein
7g
Fedt
11g
Kulhydrat
27g
Portionsstørrelse
150g
Variationer
Smag
- Med citron
- Med blåbær
- Med kardemomme
Sundhed
- Med fuldkornsmel
- Uden sukker



