Stegte kartofler med løg, pølser og urter
Hovedret

Stegte kartofler med løg, pølser og urter

Sprøde kartofler, karamelliserede løg og stegte pølser med friske urter – en varm og nem hverdagsret, der kan deles direkte fra panden.

TraditionelHverdagHovedretStandardNordisk Hverdagsmadstegte kartofler
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
4 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • 800 g små kartofler
  • 2 stk rødløg
  • 300 g pølser (fx bratwurst eller medister)
  • 25 g smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered ingredienserne

    Skrub kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte. Skær pølserne i skiver og løgene i tynde både.

    10 min
  2. 2

    Steg kartoflerne

    Varm smør og olie på en stor pande. Steg kartoflerne ved middel varme i 15–20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem jævnligt.

    20 min
    Medium heat
  3. 3

    Tilsæt løg og pølser

    Når kartoflerne er næsten færdige, tilsættes løg og pølser. Steg videre i 5–7 minutter, til løgene er karamelliserede og pølserne gyldne.

    7 min
    High heat
  4. 4

    Krydr og servér

    Drys med salt, peber og hakkede urter. Server direkte fra panden – gerne med et drys frisk timian på toppen.

    2 min

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordmad – hverdagsmad med kant og kærlighed.

Detaljer

Næring

Kalorier

520kcal

Protein

24g

Fedt

32g

Kulhydrat

38g

Portionsstørrelse

350g

Variationer

Smag

  • Basic

Sundhed

  • Standard