
Hovedret
Stegte kartofler med løg, pølser og urter
Sprøde kartofler, karamelliserede løg og stegte pølser med friske urter – en varm og nem hverdagsret, der kan deles direkte fra panden.
TraditionelHverdagHovedretStandardNordisk Hverdagsmadstegte kartofler
0.0 (0)
4 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 800 g små kartofler
- 2 stk rødløg
- 300 g pølser (fx bratwurst eller medister)
- 25 g smør
- 1 spsk olivenolie
- 1 kvist frisk timian
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk sort peber
Fremgangsmåde
- 1
Forbered ingredienserne
Skrub kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte. Skær pølserne i skiver og løgene i tynde både.
10 min - 2
Steg kartoflerne
Varm smør og olie på en stor pande. Steg kartoflerne ved middel varme i 15–20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem jævnligt.
20 minMedium heat - 3
Tilsæt løg og pølser
Når kartoflerne er næsten færdige, tilsættes løg og pølser. Steg videre i 5–7 minutter, til løgene er karamelliserede og pølserne gyldne.
7 minHigh heat - 4
Krydr og servér
Drys med salt, peber og hakkede urter. Server direkte fra panden – gerne med et drys frisk timian på toppen.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – hverdagsmad med kant og kærlighed.
Detaljer
Næring
Kalorier
520kcal
Protein
24g
Fedt
32g
Kulhydrat
38g
Portionsstørrelse
350g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



