
Hovedret
Cremet Pasta med Citron og Spinat
En frisk og cremet pastaret med citron, spinat og fløde – enkel hverdagsmad, der smager af sol og balance.
TraditionelHverdagHovedretVegetarNordisk Fusionpasta
0.0 (0)
4 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 300 g pasta (fx tagliatelle eller penne)
- 150 g frisk spinat
- 2 fed hvidløg
- 200 ml fløde (madlavnings- eller piskefløde)
- 1 stk citron (skal og saft)
- 40 g revet parmesan
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk sort peber
Fremgangsmåde
- 1
Kog pastaen
Kog pastaen al dente i saltet vand. Gem 1 dl af kogevandet, inden du hælder vandet fra.
10 min100°C - 2
Sautér hvidløg og spinat
Varm olivenolie på en pande. Sautér finthakket hvidløg 1 minut, og tilsæt derefter spinaten, til den falder sammen.
4 minMedium heat - 3
Lav den cremede sauce
Hæld fløde, citronsaft og -skal på panden. Lad det simre et par minutter, til saucen tykner let.
5 minLow heat - 4
Vend pastaen i saucen
Tilsæt den kogte pasta og lidt af kogevandet. Rør rundt, til alt er dækket af sauce. Slut af med parmesan, salt og peber.
3 min - 5
Servering
Server straks – pynt evt. med ekstra citron, frisk spinat og parmesan.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
C
Camilla Basse Christoffersen
Nordmad – mad der samler, smager og føles godt.
Detaljer
Næring
Kalorier
480kcal
Protein
18g
Fedt
22g
Kulhydrat
48g
Portionsstørrelse
350g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



