
Suppe
Græskarsuppe med chili og lime
En cremet og moderniseret nordisk græskarsuppe med mild chili, frisk lime og varme krydderier. Enkel, smagfuld og perfekt til efteråret.
ModerneEfterårHverdagDinnerFamilietidSuppe
5.0 (1)
35 min total
4 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 800 g Hokkaido eller butternut græskar
- 1 stk Løg
- 2 fed Hvidløg
- 0.5 stk Rød chili, uden kerner
- 2 stk Gulerødder
- 1 spsk Olivenolie
- 800 ml Grøntsagsbouillon
- 100 ml Kokosmælk
- 1 spsk Limesaft
- 1 tsk Salt
- 1 knsp Peber
Fremgangsmåde
- 1
Forbered grøntsagerne
Behold evt. skræl på hokkaido for nemmere tilberedning.
5 minKnivSkærebræt - 2
Sauter grøntsager
Det giver sødme og mere dyb smag.
3 minMedium heatGrydeSpatel - 3
Kog suppen
Grøntsagerne skal være helt bløde før blendning.
15 minMedium heatGrydeLåg - 4
Blend suppen
Brug stavblender direkte i gryden.
2 minBlenderGryde - 5
Smag til
Justér styrken med ekstra chili eller lime.
2 minLow heatSkeGryde
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
N
Nordmad
Nordisk hverdagsmad med ro, varme og sæsonens råvarer.
Detaljer
Næring
Kalorier
180kcal
Protein
3g
Fedt
7g
Kulhydrat
27g
Portionsstørrelse
330g
Variationer
Smag
- Ingefær
- Karry
Sundhed
- Let version uden kokosmælk



