Kinder Cheesecake med jordbærgelé
Dessert

Kinder Cheesecake med jordbærgelé

Cremet og sød cheesecake med mælkesnitter, Kinder-chokolade og en frisk jordbærgelé på toppen.

DessertWeekendFødselsdagFejringFamilietidStandard
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
40 min total
10 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • Bund

    • 200 g Digestive kiks
    • 100 g Smeltet smør
    • 10 stk Mælkesnitter
  • Ostecreme

    • 1 pk Mælkecreme fra mælkesnitter
    • 200 g Philadelphia flødeost
    • 75 g Sukker
    • 2.5 dl Piskefløde
    • 6 stk Kinder Maxi
  • Jordbærgelé

    • 300 g Friske jordbær
    • 3 blade Husblas
  • Pynt

    • 150 g Friske jordbær
    • 2 stk Kinder Bueno

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered form og smør

    Beklæd en springform (22–24 cm) med bagepapir, og smelt smørret.

    5 min
    BageformGrydeSkålSke
  2. 2

    Del mælkesnitter

    Del de 10 mælkesnitter i fyld og kagebund i to skåle.

    5 min
    KnivSkærebrætSkål
  3. 3

    Lav kiksebund

    Knus digestive kiks og bland dem med kagebundene fra mælkesnitterne og smeltet smør.

    10 min
    RullepindSkålSke
  4. 4

    Pres bund

    Pres massen godt sammen i springformen til en fast bund.

    5 min
    BageformGlasSke
  5. 5

    Pisk fyldet

    Pisk mælkecremen fra mælkesnitterne med flødeost og sukker til en glat creme.

    5 min
    SkålPiskeris
  6. 6

    Smelt Kinder

    Smelt Kinder Maxi over vandbad og rør det i ostecremen.

    5 min
    Low heat
    GrydeSkålSke
  7. 7

    Pisk flødeskummet

    Pisk fløden til en fast, men blød skum.

    5 min
    SkålPiskeris
  8. 8

    Vend flødeskum i creme

    Vend flødeskummet i ostecremen ad et par omgange.

    5 min
    SkålSpatel
  9. 9

    Fordel ostecreme

    Hæld ostecremen over kiksebunden og jævn overfladen.

    5 min
    BageformSpatel
  10. 10

    Udblød husblas

    Læg husblas i koldt vand i 10 minutter.

    10 min
    Skål
  11. 11

    Blend jordbær

    Blend jordbærrene og si puréen for kerner.

    10 min
    BlenderSiGryde
  12. 12

    Opløs husblas

    Varm puréen op, vrid husblas og rør det ud i jordbærpuréen.

    5 min
    Low heat
    GrydeSke
  13. 13

    Afkøl gelé

    Køl geléen let af, så den ikke smelter fyldet.

    3 min
    Gryde
  14. 14

    Hæld gelé over

    Hæld geléen på kagen og sæt den på køl til den er fast.

    5 min
    BageformSke
  15. 15

    Pynt

    Pynt kagen med friske jordbær og Kinder Bueno.

    10 min
    KnivTallerken

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

N

Nordmad

Nordiske opskrifter med ro og enkelhed.

Detaljer

Næring

Kalorier

540kcal

Protein

7g

Fedt

35g

Kulhydrat

50g

Portionsstørrelse

120g

Variationer

Smag

  • Hindbærgelé
  • Mørk chokolade

Sundhed

  • Light flødeost
  • Halvt yoghurt