
Kinder Cheesecake med jordbærgelé
Cremet og sød cheesecake med mælkesnitter, Kinder-chokolade og en frisk jordbærgelé på toppen.
Ingredienser
Bund
- 200 g Digestive kiks
- 100 g Smeltet smør
- 10 stk Mælkesnitter
Ostecreme
- 1 pk Mælkecreme fra mælkesnitter
- 200 g Philadelphia flødeost
- 75 g Sukker
- 2.5 dl Piskefløde
- 6 stk Kinder Maxi
Jordbærgelé
- 300 g Friske jordbær
- 3 blade Husblas
Pynt
- 150 g Friske jordbær
- 2 stk Kinder Bueno
Fremgangsmåde
- 1
Forbered form og smør
Beklæd en springform (22–24 cm) med bagepapir, og smelt smørret.
5 minBageformGrydeSkålSke - 2
Del mælkesnitter
Del de 10 mælkesnitter i fyld og kagebund i to skåle.
5 minKnivSkærebrætSkål - 3
Lav kiksebund
Knus digestive kiks og bland dem med kagebundene fra mælkesnitterne og smeltet smør.
10 minRullepindSkålSke - 4
Pres bund
Pres massen godt sammen i springformen til en fast bund.
5 minBageformGlasSke - 5
Pisk fyldet
Pisk mælkecremen fra mælkesnitterne med flødeost og sukker til en glat creme.
5 minSkålPiskeris - 6
Smelt Kinder
Smelt Kinder Maxi over vandbad og rør det i ostecremen.
5 minLow heatGrydeSkålSke - 7
Pisk flødeskummet
Pisk fløden til en fast, men blød skum.
5 minSkålPiskeris - 8
Vend flødeskum i creme
Vend flødeskummet i ostecremen ad et par omgange.
5 minSkålSpatel - 9
Fordel ostecreme
Hæld ostecremen over kiksebunden og jævn overfladen.
5 minBageformSpatel - 10
Udblød husblas
Læg husblas i koldt vand i 10 minutter.
10 minSkål - 11
Blend jordbær
Blend jordbærrene og si puréen for kerner.
10 minBlenderSiGryde - 12
Opløs husblas
Varm puréen op, vrid husblas og rør det ud i jordbærpuréen.
5 minLow heatGrydeSke - 13
Afkøl gelé
Køl geléen let af, så den ikke smelter fyldet.
3 minGryde - 14
Hæld gelé over
Hæld geléen på kagen og sæt den på køl til den er fast.
5 minBageformSke - 15
Pynt
Pynt kagen med friske jordbær og Kinder Bueno.
10 minKnivTallerken
Kommentarer
Kommentarer
Author
Nordmad
Nordiske opskrifter med ro og enkelhed.
Detaljer
Næring
Kalorier
540kcal
Protein
7g
Fedt
35g
Kulhydrat
50g
Portionsstørrelse
120g
Variationer
Smag
- Hindbærgelé
- Mørk chokolade
Sundhed
- Light flødeost
- Halvt yoghurt



