Pasta med grøn pesto og hvidløg
Hovedret

Pasta med grøn pesto og hvidløg

En hurtig og smagfuld hverdagsret – pasta vendt i grøn pesto og hvidløg, toppet med parmesan og friske urter. Klar på 15 minutter, og altid en favorit.

TraditionelHverdagHurtig aftensmadWeekendHovedretHurtig mad
Indkøbsliste
Rate:
4.8 (201)
15 min total
4 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 400 g Pasta (fx spaghetti eller penne)
  • 100 g Grøn pesto
  • 2 stk Hvidløg
  • 1 spsk Olivenolie
  • 30 g Parmesanost, friskrevet
  • 1 bundt Frisk basilikum
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.3 tsk Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. 1

    Kog pastaen

    Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand, til den er al dente. Gem 1 dl af kogevandet, og hæld resten fra.

    10 min
    Medium heat
    GrydeDørslagMålkop
  2. 2

    Svits hvidløg

    Varm olivenolie på panden, og svits presset hvidløg kort uden at det bruner.

    2 min
    Low heat
    PandeKnivSkærebrætSke
  3. 3

    Vend pastaen med pesto

    Kom den varme pasta på panden med hvidløg og tilsæt pestoen. Rør godt rundt og tilsæt lidt af kogevandet for en cremet konsistens.

    3 min
    Low heat
    PandeTangSke

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

C

Camilla

Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.

Detaljer

Næring

Kalorier

430kcal

Protein

14g

Fedt

18g

Kulhydrat

50g

Portionsstørrelse

250g

Variationer

Smag

  • Med spinat
  • Med chili
  • Med soltørrede tomater

Sundhed

  • Fuldkornspasta
  • Uden ost