
Hovedret
Pasta med grøn pesto og hvidløg
En hurtig og smagfuld hverdagsret – pasta vendt i grøn pesto og hvidløg, toppet med parmesan og friske urter. Klar på 15 minutter, og altid en favorit.
TraditionelHverdagHurtig aftensmadWeekendHovedretHurtig mad
4.8 (201)
15 min total
4 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 400 g Pasta (fx spaghetti eller penne)
- 100 g Grøn pesto
- 2 stk Hvidløg
- 1 spsk Olivenolie
- 30 g Parmesanost, friskrevet
- 1 bundt Frisk basilikum
- 0.5 tsk Salt
- 0.3 tsk Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- 1
Kog pastaen
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand, til den er al dente. Gem 1 dl af kogevandet, og hæld resten fra.
10 minMedium heatGrydeDørslagMålkop - 2
Svits hvidløg
Varm olivenolie på panden, og svits presset hvidløg kort uden at det bruner.
2 minLow heatPandeKnivSkærebrætSke - 3
Vend pastaen med pesto
Kom den varme pasta på panden med hvidløg og tilsæt pestoen. Rør godt rundt og tilsæt lidt af kogevandet for en cremet konsistens.
3 minLow heatPandeTangSke
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
C
Camilla
Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.
Detaljer
Næring
Kalorier
430kcal
Protein
14g
Fedt
18g
Kulhydrat
50g
Portionsstørrelse
250g
Variationer
Smag
- Med spinat
- Med chili
- Med soltørrede tomater
Sundhed
- Fuldkornspasta
- Uden ost



