Pizza på blomkålsbund med kartoffel & spinat
Hovedret

Pizza på blomkålsbund med kartoffel & spinat

Blomkålen blendes, bunden forbages, og så fylder vi den med tynde kartoffelskiver, frisk spinat og ost. Den smager af weekend, men kan sagtens laves en mandag – og ungerne elsker den!

TraditionelHverdagWeekendHovedretVegetarNordisk
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
3 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • 1 stk blomkål
  • 2 stk æg
  • 75 g revet ost
  • 0.5 tsk salt
  • 0.3 tsk peber
  • 2 stk kartofler (tyndtskåret)
  • 75 g frisk spinat
  • 100 g reven mozzarella
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk frisk timian eller oregano

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered blomkålen

    Skær blomkålen i buketter, blend den fint, og damp eller mikrobølg i 5 minutter. Pres al væske ud gennem et rent viskestykke.

    10 min
  2. 2

    Lav dejen

    Bland blomkål med æg, revet ost, salt og peber. Form en rund pizzabund på bagepapir.

    5 min
  3. 3

    Forbag bunden

    Bag i ovn ved 200°C i 15 minutter, til bunden er let gylden.

    15 min
    200°C
  4. 4

    Tilføj fyldet

    Fordel spinat, tynde kartoffelskiver og ost ovenpå. Dryp med olivenolie og drys timian.

    5 min
  5. 5

    Bag pizzaen færdig

    Bag i yderligere 15 minutter, til kartoflerne er møre og osten gylden.

    15 min
    200°C

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordmad – en rolig, grøn og familieklar tilgang til mad.

Detaljer

Næring

Kalorier

420kcal

Protein

21g

Fedt

26g

Kulhydrat

20g

Portionsstørrelse

300g

Variationer

Smag

  • Basic

Sundhed

  • Standard