
Hovedret
Pizza på blomkålsbund med kartoffel & spinat
Blomkålen blendes, bunden forbages, og så fylder vi den med tynde kartoffelskiver, frisk spinat og ost. Den smager af weekend, men kan sagtens laves en mandag – og ungerne elsker den!
TraditionelHverdagWeekendHovedretVegetarNordisk
0.0 (0)
3 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 1 stk blomkål
- 2 stk æg
- 75 g revet ost
- 0.5 tsk salt
- 0.3 tsk peber
- 2 stk kartofler (tyndtskåret)
- 75 g frisk spinat
- 100 g reven mozzarella
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk frisk timian eller oregano
Fremgangsmåde
- 1
Forbered blomkålen
Skær blomkålen i buketter, blend den fint, og damp eller mikrobølg i 5 minutter. Pres al væske ud gennem et rent viskestykke.
10 min - 2
Lav dejen
Bland blomkål med æg, revet ost, salt og peber. Form en rund pizzabund på bagepapir.
5 min - 3
Forbag bunden
Bag i ovn ved 200°C i 15 minutter, til bunden er let gylden.
15 min200°C - 4
Tilføj fyldet
Fordel spinat, tynde kartoffelskiver og ost ovenpå. Dryp med olivenolie og drys timian.
5 min - 5
Bag pizzaen færdig
Bag i yderligere 15 minutter, til kartoflerne er møre og osten gylden.
15 min200°C
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – en rolig, grøn og familieklar tilgang til mad.
Detaljer
Næring
Kalorier
420kcal
Protein
21g
Fedt
26g
Kulhydrat
20g
Portionsstørrelse
300g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



