Pølsemix
Hovedret

Pølsemix

Vi kalder det kærlighed på pande – stegte pølser og pomfritter, toppet med rå løg, karry og ketchup. Nemt, hurtigt og umuligt ikke at elske.

TraditionelHverdagWeekendComfort foodBørnevenligtGæster & samvær
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
4 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 400 g pølser (fx grillpølser, frankfurtere eller wiener)
  • 600 g pomfritter (frosne eller hjemmelavede)
  • 1 stk løg (rå, hakket)
  • 1 spsk olie eller smør til stegning
  • 1 tsk karry
  • 4 spsk ketchup
  • 0.5 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. 1

    Steg pomfritterne

    Tilbered pomfritterne i ovn eller airfryer, til de er gyldne og sprøde.

    20 min
    200°C
  2. 2

    Steg pølserne

    Skær pølserne i skiver og steg dem gyldne på en varm pande med lidt olie eller smør.

    5 min
    High heat
  3. 3

    Saml retten

    Bland pølser og pomfritter sammen på panden, drys med karry og rør hurtigt rundt.

    2 min
  4. 4

    Servering

    Anret pølsemixet på tallerkener. Top med rå løg, ketchup og evt. agurker eller remoulade. Server straks.

    2 min

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordmad – hverdagsmad med varme, smil og smør på panden.

Detaljer

Næring

Kalorier

640kcal

Protein

20g

Fedt

38g

Kulhydrat

50g

Portionsstørrelse

400g

Variationer

Smag

  • Basic

Sundhed

  • Standard