
Hovedret
Pølsemix
Vi kalder det kærlighed på pande – stegte pølser og pomfritter, toppet med rå løg, karry og ketchup. Nemt, hurtigt og umuligt ikke at elske.
TraditionelHverdagWeekendComfort foodBørnevenligtGæster & samvær
0.0 (0)
4 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 400 g pølser (fx grillpølser, frankfurtere eller wiener)
- 600 g pomfritter (frosne eller hjemmelavede)
- 1 stk løg (rå, hakket)
- 1 spsk olie eller smør til stegning
- 1 tsk karry
- 4 spsk ketchup
- 0.5 tsk salt
Fremgangsmåde
- 1
Steg pomfritterne
Tilbered pomfritterne i ovn eller airfryer, til de er gyldne og sprøde.
20 min200°C - 2
Steg pølserne
Skær pølserne i skiver og steg dem gyldne på en varm pande med lidt olie eller smør.
5 minHigh heat - 3
Saml retten
Bland pølser og pomfritter sammen på panden, drys med karry og rør hurtigt rundt.
2 min - 4
Servering
Anret pølsemixet på tallerkener. Top med rå løg, ketchup og evt. agurker eller remoulade. Server straks.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordmad – hverdagsmad med varme, smil og smør på panden.
Detaljer
Næring
Kalorier
640kcal
Protein
20g
Fedt
38g
Kulhydrat
50g
Portionsstørrelse
400g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



