Scrambled eggs med sprødt rugbrød
Morgenmad

Scrambled eggs med sprødt rugbrød

Bløde, cremede scrambled eggs serveret på sprødt rugbrød – enkel morgenmad eller frokost med et nordisk twist.

EverydayHverdagWeekendBrunchComfort foodMorgenmad
Indkøbsliste
Rate:
4.8 (187)
15 min total
2 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 4 stk Æg
  • 20 g Smør
  • 2 spsk Mælk eller fløde
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.3 tsk Friskkværnet peber
  • 2 stk Rugbrød
  • 0.5 bundt Friske urter (fx purløg eller dild)

Fremgangsmåde

  1. 1

    Rør æggemassen sammen

    Slå æggene ud i en skål, tilsæt mælk, salt og peber, og pisk det let sammen.

    2 min
    SkålPiskeris
  2. 2

    Steg æggene

    Smelt smørret på en pande ved lav varme. Hæld æggemassen på, og rør forsigtigt, mens den sætter sig. Tag panden af varmen, mens æggene stadig er cremede.

    6 min
    Low heat
    PandeSpatel
  3. 3

    Rist rugbrødet

    Rist rugbrødet på en tør pande eller i brødrister, til det bliver sprødt.

    3 min
    Medium heat
    PandeSpatel

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.

Detaljer

Næring

Kalorier

290kcal

Protein

14g

Fedt

20g

Kulhydrat

10g

Portionsstørrelse

200g

Variationer

Smag

  • Med ost
  • Med spinat
  • Med tomat

Sundhed

  • Uden smør
  • Med skummetmælk