
Morgenmad
Scrambled eggs med sprødt rugbrød
Bløde, cremede scrambled eggs serveret på sprødt rugbrød – enkel morgenmad eller frokost med et nordisk twist.
EverydayHverdagWeekendBrunchComfort foodMorgenmad
4.8 (187)
15 min total
2 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 4 stk Æg
- 20 g Smør
- 2 spsk Mælk eller fløde
- 0.5 tsk Salt
- 0.3 tsk Friskkværnet peber
- 2 stk Rugbrød
- 0.5 bundt Friske urter (fx purløg eller dild)
Fremgangsmåde
- 1
Rør æggemassen sammen
Slå æggene ud i en skål, tilsæt mælk, salt og peber, og pisk det let sammen.
2 minSkålPiskeris - 2
Steg æggene
Smelt smørret på en pande ved lav varme. Hæld æggemassen på, og rør forsigtigt, mens den sætter sig. Tag panden af varmen, mens æggene stadig er cremede.
6 minLow heatPandeSpatel - 3
Rist rugbrødet
Rist rugbrødet på en tør pande eller i brødrister, til det bliver sprødt.
3 minMedium heatPandeSpatel
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.
Detaljer
Næring
Kalorier
290kcal
Protein
14g
Fedt
20g
Kulhydrat
10g
Portionsstørrelse
200g
Variationer
Smag
- Med ost
- Med spinat
- Med tomat
Sundhed
- Uden smør
- Med skummetmælk



