
Blinis med grøntsagskaviar, cashew-creme og peberfrugt-creme
Små, luftige blinis toppet med grøntsagskaviar (finthakkede grøntsager vendt i citron-vinaigrette), syltede rødløg og ærteskud. Serveres med en blød cashew-creme og en frisk, sød peberfrugt-creme.
Ingredienser
- 1.5 dl hvedemel
- 0.5 dl boghvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk sukker
- 0.5 tsk salt
- 1 stk æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk smør, smeltet
- 1 spsk smør eller olie til stegning
- 1 stk agurk, finthakket
- 1 stk rødløg, finthakket
- 3 stk peberfrugt (rød, gul, grøn), finthakket
- 2 stk gulerod, finthakket
- 4 spsk æbleeddike
- 3 spsk citronsaft, friskpresset
- 6 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- 1 tsk havsalt
- 0.5 tsk sort peber, friskkværnet
Fremgangsmåde
- 1
Bland tørre ingredienser
Sigt gerne melet for en ekstra luftig dej.
2 min - 2
Rør blinisdejen
Undgå at overpiske – dejen skal være jævn uden klumper.
3 min - 3
Hvile blinisdej
Dæk skålen og stil den køligt.
10 minHigh heat - 4
Forbered grøntsager
Si evt. lidt væde fra agurken fra for at undgå, at kaviaren bliver vandet.
10 min - 5
Pisk vinaigrette
Smag til med havsalt og sort peber til en blank, let cremet vinaigrette.
3 min - 6
Vend grøntsagskaviar
Sørg for at alle grøntsager er let dækket.
1 min - 7
Træk på køl
Dæk skålen og stil på køl, mens blinis bages.
15 minHigh heat - 8
Bag blinis
Ca. 2 minutter per side; justér fedtstof efter behov.
12 min - 9
Anret
Pynt med syltede rødløg og ærteskud; server cashew- og peberfrugt-creme ved siden af.
4 min
Kommentarer
Kommentarer
Author
Michael
Detaljer
Næring
Kalorier
0kcal
Protein
0g
Fedt
0g
Kulhydrat
0g
Portionsstørrelse
100g
Variationer
Smag
- Basic
Sundhed
- Standard



