
Hovedret
Nudelwok med sød chili, lime & grøntsager
En frisk og farverig nudelwok med sprøde grøntsager, sød chili og lime – en hurtig hverdagsret med asiatisk twist.
TraditionelHverdagHovedretVegetarLaktosefriAsiatisk fusion
0.0 (0)
3 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 200 g nudler (ægfri, fx risnudler)
- 1 spsk olie (raps eller sesam)
- 1 stk rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 stk rød peberfrugt
- 2 stk gulerødder
- 0.5 stk squash
- 100 g sukkerærter eller grønne bønner
- 1 håndfuld frisk koriander eller persille (valgfrit)
- 3 spsk sød chilisauce
- 2 spsk sojasauce
- 1 spsk limesaft
- 1 tsk frisk ingefær, revet
- 1 tsk honning eller sirup
Fremgangsmåde
- 1
Kog nudlerne
Sørg for at de ikke klistrer sammen – tilsæt evt. lidt olie.
8 min100°C - 2
Lav saucen
Smag evt. til med ekstra lime for friskhed.
3 min - 3
Steg grøntsagerne
Grøntsagerne skal være varme men stadig sprøde.
6 minHigh heat - 4
Tilsæt nudler og sauce
Rør jævnligt så saucen fordeles og karamelliserer let.
3 minMedium heat - 5
Server
Server straks mens retten er varm og duftende.
2 min
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Madentusiast med fokus på simple, sunde og smagfulde hverdagsretter.
Detaljer
Næring
Kalorier
0kcal
Protein
0g
Fedt
0g
Kulhydrat
0g
Portionsstørrelse
350g
Variationer
Smag
- Tilsæt frisk chili for mere varme.
- Brug sesamolie for mere asiatisk aroma.
Sundhed
- Standard



