Stegte ris med grøntsager og soya
Hovedret

Stegte ris med grøntsager og soya

Stegte ris med sprøde grøntsager, soya og æg – en hurtig, mættende ret lavet af rester. Den smager af både frihed, varme pander og hverdagslykke.

EverydayHverdagHurtig aftensmadWeekendComfort foodHovedret
Indkøbsliste
Rate:
4.8 (189)
25 min total
4 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • 400 g Kogte ris (gerne fra dagen før)
  • 2 stk Gulerødder
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 3 stk Forårsløg
  • 2 stk Æg
  • 2 spsk Soya
  • 2 spsk Sesamolie eller neutral olie
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.3 tsk Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered grøntsagerne

    Skær gulerødder og peberfrugt i små tern, og snit forårsløgene fint.

    5 min
    KnivSkærebrætSkål
  2. 2

    Steg grøntsagerne

    Varm olien på en stor pande eller wok. Steg grøntsagerne hurtigt, så de får farve, men stadig har bid.

    5 min
    High heat
    PandeSke
  3. 3

    Tilsæt risene

    Tilsæt de kogte ris, og steg videre, mens du vender det hele godt sammen, så risene bliver varme og let sprøde.

    5 min
    High heat
    PandeSpatel
  4. 4

    Tilsæt æg og soya

    Skub risene lidt til side på panden, slå æggene ud i den tomme del, og rør rundt, til de er næsten færdige. Bland derefter alt sammen, og tilsæt soya.

    3 min
    Medium heat
    PandeSpatel

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Hverdagsmad med smag – enkelt, ærligt og familievenligt.

Detaljer

Næring

Kalorier

340kcal

Protein

9g

Fedt

10g

Kulhydrat

52g

Portionsstørrelse

300g

Variationer

Smag

  • Med chili
  • Med ingefær
  • Med hvidløg

Sundhed

  • Uden æg
  • Med brune ris
  • Tilsæt flere grøntsager