
Hovedret
Stegte ris med grøntsager og soya
Stegte ris med sprøde grøntsager, soya og æg – en hurtig, mættende ret lavet af rester. Den smager af både frihed, varme pander og hverdagslykke.
EverydayHverdagHurtig aftensmadWeekendComfort foodHovedret
4.8 (189)
25 min total
4 portioner
Nem
Ingredienser
portioner
- 400 g Kogte ris (gerne fra dagen før)
- 2 stk Gulerødder
- 1 stk Rød peberfrugt
- 3 stk Forårsløg
- 2 stk Æg
- 2 spsk Soya
- 2 spsk Sesamolie eller neutral olie
- 0.5 tsk Salt
- 0.3 tsk Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- 1
Forbered grøntsagerne
Skær gulerødder og peberfrugt i små tern, og snit forårsløgene fint.
5 minKnivSkærebrætSkål - 2
Steg grøntsagerne
Varm olien på en stor pande eller wok. Steg grøntsagerne hurtigt, så de får farve, men stadig har bid.
5 minHigh heatPandeSke - 3
Tilsæt risene
Tilsæt de kogte ris, og steg videre, mens du vender det hele godt sammen, så risene bliver varme og let sprøde.
5 minHigh heatPandeSpatel - 4
Tilsæt æg og soya
Skub risene lidt til side på panden, slå æggene ud i den tomme del, og rør rundt, til de er næsten færdige. Bland derefter alt sammen, og tilsæt soya.
3 minMedium heatPandeSpatel
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Hverdagsmad med smag – enkelt, ærligt og familievenligt.
Detaljer
Næring
Kalorier
340kcal
Protein
9g
Fedt
10g
Kulhydrat
52g
Portionsstørrelse
300g
Variationer
Smag
- Med chili
- Med ingefær
- Med hvidløg
Sundhed
- Uden æg
- Med brune ris
- Tilsæt flere grøntsager



