
Grøntsagsgryde med karry og kokos
En varmende grøntsagsgryde med karry, kokosmælk og friske grøntsager – cremet, farverig og fuld af smag. En nem og mættende hverdagsret, der bringer varme til køkkenet.
Ingredienser
- 1 stk Løg
- 2 stk Hvidløg
- 3 stk Gulerødder
- 1 stk Rød peberfrugt
- 1 stk Broccoli
- 1.5 tsk Karrypulver
- 400 ml Kokosmælk
- 200 ml Grøntsagsbouillon
- 1 spsk Olie til stegning
- 0.5 stk Lime
- 0.5 tsk Salt
- 0.3 tsk Friskkværnet peber
- 1 bundt Frisk koriander (til pynt)
Fremgangsmåde
- 1
Forbered grøntsagerne
Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder i skiver, peberfrugt i tern og del broccolien i små buketter.
10 minKnivSkærebrætSkål - 2
Svits løg og karry
Varm olie i en gryde. Svits løg og hvidløg et par minutter, tilsæt karry og lad det bruse kort for at frigive smagen.
5 minMedium heatGrydeSke - 3
Tilsæt grøntsagerne
Kom gulerødder, peberfrugt og broccoli i gryden. Steg i et par minutter, så grøntsagerne bliver let møre.
5 minMedium heatGrydeSke - 4
Kog retten sammen
Tilsæt kokosmælk og grøntsagsbouillon. Rør rundt og lad det simre i ca. 15 minutter, til saucen tykner og grøntsagerne er møre.
15 minLow heatGrydeSke
Kommentarer
Kommentarer
Author
Michael
Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.
Detaljer
Næring
Kalorier
280kcal
Protein
7g
Fedt
18g
Kulhydrat
22g
Portionsstørrelse
300g
Variationer
Smag
- Med rød karry
- Med chili
- Med ingefær
Sundhed
- Uden kokosmælk
- Let med ekstra grønt



