Grøntsagsgryde med karry og kokos
Hovedret

Grøntsagsgryde med karry og kokos

En varmende grøntsagsgryde med karry, kokosmælk og friske grøntsager – cremet, farverig og fuld af smag. En nem og mættende hverdagsret, der bringer varme til køkkenet.

ModerneHverdagVinterComfort foodHovedretVegetarisk
Indkøbsliste
Rate:
4.8 (134)
40 min total
4 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • 1 stk Løg
  • 2 stk Hvidløg
  • 3 stk Gulerødder
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Broccoli
  • 1.5 tsk Karrypulver
  • 400 ml Kokosmælk
  • 200 ml Grøntsagsbouillon
  • 1 spsk Olie til stegning
  • 0.5 stk Lime
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.3 tsk Friskkværnet peber
  • 1 bundt Frisk koriander (til pynt)

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered grøntsagerne

    Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder i skiver, peberfrugt i tern og del broccolien i små buketter.

    10 min
    KnivSkærebrætSkål
  2. 2

    Svits løg og karry

    Varm olie i en gryde. Svits løg og hvidløg et par minutter, tilsæt karry og lad det bruse kort for at frigive smagen.

    5 min
    Medium heat
    GrydeSke
  3. 3

    Tilsæt grøntsagerne

    Kom gulerødder, peberfrugt og broccoli i gryden. Steg i et par minutter, så grøntsagerne bliver let møre.

    5 min
    Medium heat
    GrydeSke
  4. 4

    Kog retten sammen

    Tilsæt kokosmælk og grøntsagsbouillon. Rør rundt og lad det simre i ca. 15 minutter, til saucen tykner og grøntsagerne er møre.

    15 min
    Low heat
    GrydeSke

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Madglæde i hverdagen – frisk, enkel og fuld af farve.

Detaljer

Næring

Kalorier

280kcal

Protein

7g

Fedt

18g

Kulhydrat

22g

Portionsstørrelse

300g

Variationer

Smag

  • Med rød karry
  • Med chili
  • Med ingefær

Sundhed

  • Uden kokosmælk
  • Let med ekstra grønt