
Aftensmad
Mørbradgryde med fløde og paprika
En klassisk mørbradgryde med svinemørbrad, fløde, bacon og mild paprika – varm, cremet og fuld af efterårsro.
TraditionelEfterårWeekendComfort foodaftensmadgryderet
0.0 (0)
6 portioner
Mellem
Ingredienser
portioner
- 800 g svinemørbrad
- 150 g bacon
- 250 g champignon
- 2 stk løg
- 2 stk hvidløg
- 2 spsk tomatpuré
- 2 tsk paprika
- 3 dl fløde
- 2 dl bouillon
Fremgangsmåde
- 1
Forbered ingredienserne
Klargør alle ingredienser, så retten kan samles roligt i gryden.
10 minKnivSkærebræt - 2
Brun bacon og mørbrad
Mørbraden skal få farve, men stadig være saftig.
10 minHigh heatPande - 3
Tilsæt grøntsager
De skal blive bløde, men ikke brune.
8 minMedium heatGryde - 4
Lav saucen
Lad saucen samle sig stille – den skal være cremet og blød.
5 minLow heatGryde - 5
Saml retten
Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra paprika.
15 minLow heatGryde
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Nordisk madkærlighed – ro, smag og hverdagsbalance.
Detaljer
Næring
Kalorier
520kcal
Protein
32g
Fedt
38g
Kulhydrat
8g
Portionsstørrelse
350g
Variationer
Smag
- røget
- cremet
Sundhed
- proteinrig



