Mørbradgryde med fløde og paprika
Aftensmad

Mørbradgryde med fløde og paprika

En klassisk mørbradgryde med svinemørbrad, fløde, bacon og mild paprika – varm, cremet og fuld af efterårsro.

TraditionelEfterårWeekendComfort foodaftensmadgryderet
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
6 portioner
Mellem

Ingredienser

portioner
  • 800 g svinemørbrad
  • 150 g bacon
  • 250 g champignon
  • 2 stk løg
  • 2 stk hvidløg
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 tsk paprika
  • 3 dl fløde
  • 2 dl bouillon

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered ingredienserne

    Klargør alle ingredienser, så retten kan samles roligt i gryden.

    10 min
    KnivSkærebræt
  2. 2

    Brun bacon og mørbrad

    Mørbraden skal få farve, men stadig være saftig.

    10 min
    High heat
    Pande
  3. 3

    Tilsæt grøntsager

    De skal blive bløde, men ikke brune.

    8 min
    Medium heat
    Gryde
  4. 4

    Lav saucen

    Lad saucen samle sig stille – den skal være cremet og blød.

    5 min
    Low heat
    Gryde
  5. 5

    Saml retten

    Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra paprika.

    15 min
    Low heat
    Gryde

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordisk madkærlighed – ro, smag og hverdagsbalance.

Detaljer

Næring

Kalorier

520kcal

Protein

32g

Fedt

38g

Kulhydrat

8g

Portionsstørrelse

350g

Variationer

Smag

  • røget
  • cremet

Sundhed

  • proteinrig