Nordisk Bowl
Hovedret

Nordisk Bowl

En hyggelig og fleksibel hverdagsret – pasta, grøntsager, ost, peanuts og det fyld, du elsker. Perfekt som fællesmåltid, hvor alle laver deres egen version.

TraditionelHverdagFamilietidWeekendHovedretStandard
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
4 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 300 g pasta (fx penne eller fusilli)
  • 100 g syltede rødløg (hjemmelavet eller færdig)
  • 150 g cherrytomater
  • 0.5 stk agurk
  • 75 g babyspinat
  • 125 g mozzarella-kugler
  • 100 g ostetern (fx cheddar eller feta)
  • 30 g peanuts (usaltede eller let ristede)
  • 1 spsk karse (friskklippet)
  • 2 stk æg (kogt eller pocheret)
  • 200 g kyllingebryst (stegt)
  • 100 g bacon (sprødstegt)

Fremgangsmåde

  1. 1

    Kog pastaen

    Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad den køle lidt af.

    10 min
    100°C
  2. 2

    Forbered grøntsagerne

    Skær tomater, agurk og ost i mindre stykker. Skyl spinaten og klip karse.

    5 min
  3. 3

    Lav eventuelt fyld

    Steg bacon sprødt og steg evt. kylling. Kog æg til ønsket konsistens.

    10 min
    Medium heat
  4. 4

    Anret bowlen

    Læg pasta i bunden og top med grøntsager, ost, peanuts og syltede rødløg. Tilføj bacon, kylling eller æg efter smag.

    5 min
  5. 5

    Servering

    Server som fællesmåltid, hvor alle samler deres egen bowl. Perfekt til travle dage – og hyggeligt hver gang.

    2 min

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Nordmad – mad der samler, med ro, smag og et smil.

Detaljer

Næring

Kalorier

510kcal

Protein

24g

Fedt

25g

Kulhydrat

46g

Portionsstørrelse

350g

Variationer

Smag

  • Basic

Sundhed

  • Standard