Små pølser og sprødstegt bacon
Morgenmad

Små pølser og sprødstegt bacon

Små pølser og sprødstegt bacon – det, der får duften til at brede sig og kalder alle til bordet. En enkel og uimodståelig klassiker til brunch, morgenmad eller campingmorgen.

TraditionelWeekendBrunchComfort foodUdendørsMorgenmad
Indkøbsliste
Rate:
4.9 (194)
20 min total
4 portioner
Meget nem

Ingredienser

portioner
  • 300 g Små morgenpølser
  • 200 g Bacon i skiver
  • 1 spsk Smør eller olie til stegning
  • 0.3 tsk Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. 1

    Steg baconen

    Læg bacon på en kold pande, tænd for middel varme, og steg til det bliver gyldent og sprødt. Læg det derefter på køkkenrulle.

    8 min
    Medium heat
    PandeSpatelTang
  2. 2

    Steg pølserne

    Brug lidt af baconfedtet eller tilsæt smør/olie, og steg pølserne, til de er gennemvarme og har en sprød, brun overflade.

    7 min
    Medium heat
    PandeTang

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Mad med duft, lyd og glæde – enkle retter med sjæl.

Detaljer

Næring

Kalorier

340kcal

Protein

18g

Fedt

29g

Kulhydrat

1g

Portionsstørrelse

150g

Variationer

Smag

  • Med honningglaseret bacon
  • Med krydrede pølser
  • Med urtesmør

Sundhed

  • Let version med kalkunbacon
  • Uden ekstra fedtstof