
Morgenmad
Små pølser og sprødstegt bacon
Små pølser og sprødstegt bacon – det, der får duften til at brede sig og kalder alle til bordet. En enkel og uimodståelig klassiker til brunch, morgenmad eller campingmorgen.
TraditionelWeekendBrunchComfort foodUdendørsMorgenmad
4.9 (194)
20 min total
4 portioner
Meget nem
Ingredienser
portioner
- 300 g Små morgenpølser
- 200 g Bacon i skiver
- 1 spsk Smør eller olie til stegning
- 0.3 tsk Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- 1
Steg baconen
Læg bacon på en kold pande, tænd for middel varme, og steg til det bliver gyldent og sprødt. Læg det derefter på køkkenrulle.
8 minMedium heatPandeSpatelTang - 2
Steg pølserne
Brug lidt af baconfedtet eller tilsæt smør/olie, og steg pølserne, til de er gennemvarme og har en sprød, brun overflade.
7 minMedium heatPandeTang
Kommentarer
Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.
Kommentarer
Indlæser relaterede opskrifter...
Author
M
Michael
Mad med duft, lyd og glæde – enkle retter med sjæl.
Detaljer
Næring
Kalorier
340kcal
Protein
18g
Fedt
29g
Kulhydrat
1g
Portionsstørrelse
150g
Variationer
Smag
- Med honningglaseret bacon
- Med krydrede pølser
- Med urtesmør
Sundhed
- Let version med kalkunbacon
- Uden ekstra fedtstof



