Pasta à la Michael – Flydende Pizza
Hovedret

Pasta à la Michael – Flydende Pizza

Den originale 'flydende pizza' fra Michael: cremet tomatsovs med bacon, løg, pepperoni og smeltet ost – pastaen serveres ovenpå, ikke vendt i. Perfekt comfort food til hverdag og weekend.

TraditionelHverdagHovedretStandardFusionpasta
Indkøbsliste
Rate:
0.0 (0)
4 portioner
Nem

Ingredienser

portioner
  • 400 g pasta (fx penne, fusilli eller spaghetti)
  • 150 g bacon i tern
  • 100 g pepperoni (skåret i strimler)
  • 1 stk løg (hakket) eller løgpulver
  • 2 fed hvidløg (finthakket) eller hvidløgspulver
  • 800 g hakkede tomater (på dåse)
  • 200 g cheddar (revet)
  • 200 g mozzarella (revet)
  • 1 tsk paprika (sød)
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Fremgangsmåde

  1. 1

    Steg baconen

    Hjemme hos os skal de være helt sprøde – cruncy!

    8 min
    High heat
  2. 2

    Tilsæt løg og hvidløg

    Løgene må gerne være bløde, men stadig have lidt bid.

    3 min
    Medium heat
  3. 3

    Tilsæt pepperoni

    Nu begynder det at dufte af pizza!

    4 min
    Medium heat
  4. 4

    Tilsæt tomater og krydderier

    Vi bruger altid 2 dåser – så er der ekstra sauce til fryseren (perfekt til calzone!).

    5 min
    Medium heat
  5. 5

    Smelt cheddar i saucen

    Det er bedst at bruge revet cheddar – den smelter hurtigere og giver den perfekte 'flydende pizza'-konsistens.

    8 min
    Low heat
  6. 6

    Kog pastaen

    Hæld vandet fra, men pastaen skal serveres ovenpå – ikke blandes i saucen.

    10 min
    100°C
  7. 7

    Tilsæt mozzarella og lad simre

    Her får du den perfekte cheese stretch – cremet og elastisk.

    5 min
    Low heat
  8. 8

    Servering

    Spises med det samme – mens osten stadig er flydende!

    2 min
    High heat

Kommentarer

Hold en god tone i kommentarerne. Ingen reklamer, spam eller følsomme persondata.

Kommentarer

Indlæser relaterede opskrifter...

Author

M

Michael

Skaberen af den originale flydende pizza – pasta med alt det bedste fra en pepperoni pizza.

Detaljer

Næring

Kalorier

740kcal

Protein

38g

Fedt

44g

Kulhydrat

48g

Portionsstørrelse

400g

Variationer

Smag

  • Tilsæt et drys chili for en spicy version.
  • Brug røget paprika for mere dybde i smagen.

Sundhed

  • Erstat bacon med kalkunbacon for lettere version.
  • Brug fuldkornspasta for mere fiber.