
Pasta à la Michael – Flydende Pizza
Den originale 'flydende pizza' fra Michael: cremet tomatsovs med bacon, løg, pepperoni og smeltet ost – pastaen serveres ovenpå, ikke vendt i. Perfekt comfort food til hverdag og weekend.
Ingredienser
- 400 g pasta (fx penne, fusilli eller spaghetti)
- 150 g bacon i tern
- 100 g pepperoni (skåret i strimler)
- 1 stk løg (hakket) eller løgpulver
- 2 fed hvidløg (finthakket) eller hvidløgspulver
- 800 g hakkede tomater (på dåse)
- 200 g cheddar (revet)
- 200 g mozzarella (revet)
- 1 tsk paprika (sød)
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk sort peber
Fremgangsmåde
- 1
Steg baconen
Hjemme hos os skal de være helt sprøde – cruncy!
8 minHigh heat - 2
Tilsæt løg og hvidløg
Løgene må gerne være bløde, men stadig have lidt bid.
3 minMedium heat - 3
Tilsæt pepperoni
Nu begynder det at dufte af pizza!
4 minMedium heat - 4
Tilsæt tomater og krydderier
Vi bruger altid 2 dåser – så er der ekstra sauce til fryseren (perfekt til calzone!).
5 minMedium heat - 5
Smelt cheddar i saucen
Det er bedst at bruge revet cheddar – den smelter hurtigere og giver den perfekte 'flydende pizza'-konsistens.
8 minLow heat - 6
Kog pastaen
Hæld vandet fra, men pastaen skal serveres ovenpå – ikke blandes i saucen.
10 min100°C - 7
Tilsæt mozzarella og lad simre
Her får du den perfekte cheese stretch – cremet og elastisk.
5 minLow heat - 8
Servering
Spises med det samme – mens osten stadig er flydende!
2 minHigh heat
Kommentarer
Kommentarer
Author
Michael
Skaberen af den originale flydende pizza – pasta med alt det bedste fra en pepperoni pizza.
Detaljer
Næring
Kalorier
740kcal
Protein
38g
Fedt
44g
Kulhydrat
48g
Portionsstørrelse
400g
Variationer
Smag
- Tilsæt et drys chili for en spicy version.
- Brug røget paprika for mere dybde i smagen.
Sundhed
- Erstat bacon med kalkunbacon for lettere version.
- Brug fuldkornspasta for mere fiber.



